Udførte kundeopgaver

– et bredt udsnit...
CMS WEBSITE

ENTREPRENØRFIRMAET OLLERUP A/S   

Entreprenørfirmaet Ollerup A/S beskæftiger pt. ca. 100 mand.
Kompetencerne tæller bl.a. ingeniører, bygningskonstruktører og kloakmestre - alle med en høj faglighed og byggeteknisk forståelse.
Nyt website skal styrke virksomhedens kommunikationsplatform.MESSESTAND

LBH INTERNATIONAL A/S

LBH International A/S producerer nicheproduktet "kompensatorere" på fabrikken i Kerteminde. Kunderne er world wide og tæller store kendt virksomheder. LBH deltager på messer i hele verden og har netop fået udviklet en ny flot messe stand hos Kosmos Grafisk.KONCEPT/DESIGN

JYSK NORDIC A/S    

Der sælges julevarer i over 5000 butikker i 22 lande.
Kosmos Grafisk har skabt og udviklet konceptet "by Santa" for JYSK Nordic A/S. Konceptet er lyst, venligt og nordisk... og så oser det langt væk af traditionel jul. ho ho ho...LOGODESIGN

DEMONSTRATIONSSKOLER

Elever og lærere på 21 demonstrationsskoler fordelt over hele landet skal systematisk arbejde med It i undervisningen gennem fire forskningsprojekter. Tillykke med det nye logo, som kan bruges i hele 3 varianter - alt efter behovLOGO / GRAFISK ID

SYDDANSK FØDEVAREKLYNGE

Syddansk Fødevareklynge er et netværk og strategisk samarbejde mellem fødevarevirksomheder i Region Syddanmark.
Kosmos Grafisk har stået for udviklingen af logo og grafisk ID til klyngens on- og offline aktiviteter.


BRUG-KONDOM-KAMPAGNE

HADERSLEV KOMMUNE

Hey Brug kondom! Forebyggelseskampagne for Haderslev Kommune. Med stort engagement fra lokale kræfter og stærke virkemidler skabte kampagnen flotte resultater - antallet af klamydia-smittede unge skulle nedbringes - og det blev det!
 


SÆSONPROGRAM

FRAUGDE GYMNASTIK

FGIF tilbyder gymnastik og aktiv fritid til alle i lokalområdet.
Sæsonprogrammet omdeles til alle hustande og skal sikre at alle får tilbuddet om at tag del i foreningslivet. Det traditionelle trykte program skal støtte op omkring foreningens website.EMBALLAGEDESIGN

GARTNERIET FELDBORG

Gartneriet Feldborg A/S har noget de andre ikke har. Specialet er planter med høj holdbarhed. Produceret på egen fabrik i det eksotiske Thailand. Alle gartneriets planter pakkes nu i flotte poser som fremhæver plantens eksklusive udseende.


KONFERENCEPROGRAM

LÆREMIDDEL.DK

Læremiddel.dk er et nationalt videncenter, der har til formål at udvikle og formidle viden om læremidlers betydning for læring og undervisning.
Konferenceprogram med stringent brug af eksisterende farvepalet i kombination med grafisk udtryk skabt af skrifttyper.WEBSHOP

LAGUIOLE

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet...der er ikke gået på kompromis med noget når talen falder på de smukke produkter fra Laguiole. Produktet er absolut high-end i sit segment og i sig selv en oplevelse. Besøg www.laguiole.dk og se meget mere...


GRAFISK ID / WEB

TC ANLÆG A/S

Stor vækst og succes er to af de ord som kendetegner entreprenørvirksomheden TC Anlæg A/S. Virksomheden har med en ny skarp profil rustet sig til fremtiden. Af jord er de kommet og i jorden vil de stadig have deres primære fokusområde.


LOGODESIGN

SEMBERLUND ISOLERING

Miljørigtig isolering i miljørigtigt udtryk
Papirisolering er lavet af granuleret genbrugspapir. Produktet bruges, såvel til nybyggeri som til eksisterende bygninger.


MAGASIN

ATLANTSAMMENSLUTNINGEN

Folkeoplysningsorganisationen Atlantsammenslutningen arbejder for at skabe debat om aktuelle forsvars-, udenrigs- og sikkerhedspolitiske emner. En af talerørene for Atlantsammenslutningen er magasinet Sikkerhedspolitisk INFO.


HYGIEJNEKAMPAGNE

ODENSE KOMMUNE

UGE 38! Odense Kommune vasker hænder.
Det er Rådet for Bedre Hygiejne, der har udnævnt uge 38 til national hygiejneuge. Odense Kommunes ansatte skal simpelthen bombarderes med budskabet om at vaske hænder.
 


LOGO & EMBALLAGEDESIGN

by GROWERS

Nyt logo og emballage design til byGrowers - fælles afsætningskanal for to af Fyns innovative gartnerier.
Logoet skal signalere den kærlighed og passion som gartnerne har til deres produktion og de produkter de arbejder med.


ÅRSRAPPORT

DHS - STUDIEGRUPPE

Klinisk årsrapport udført for Den Danske Studiegruppe for Kroniske Myeloide Sygdomme (DSKMS). 
Rapporten er en fast opgave som produceret hvert år.


BREVLINIE

FSUS

Fagligt selskab for Undervisende Sygeplejersker FSUS er en faglig sammenslutning af medlemmer i Dansk Sygeplejeråd. Kosmos Grafisk har udviklet en markant grafisk ID til sammenslutningens grafiske kommunikation.


INFORMATIONSMATERIALE

UNGEKONTAKTEN ODENSE

Informationsfolder for Odense Kommunes rådgivningstilbud for Forældre og pårørende til unge fra 13 - 23 år er velkomne til at kontakte Ungekontakten for at få råd og vejledning.
Ung kommunikation til unge og deres forældre.PATIENTREGISTER

OUH - KARDIOLOGISK AFD.

Intet mindre end verdens mest valide register for implementerede pacemakere og ICDs. I tæt samarbejde med Kardiologisk Afdeling på OUH er dette store opslagsværk i mange år blevet produceret hos Kosmos Grafisk, tak for tilliden!


PLAKAT OG INFOFOLDER

STAFET FOR LIVET

Udover at sponsorere grafiske kompetencer til denne sympatiske og vigtige sag var Kosmos Grafisk også at finde som aktiv deltager på selve løbsdagen. Flot arrangeret og afviklet arrangement.